Vemodigt avsked

Ja idag har jag brutit ett mångårigt förhållande...Idag har mina små älskade fåglar flyttat hemifrån!
Flytten till lägenheten innebär att jag inte längre kan ha dem kvar och jag förstår ju att mamma och pappa inte är överförtjust i att ha dem kvar heller.

Men det är sjukt vad konstigt det känns att de är borta nu.. Jag har haft dem sedan jag var ungefär 10 år gammal och jag måste erkänna att det är med sorg i hjärtat jag lämnade över dem. Inte för att jag längre spenderade så mycket tid med dem, men om man räknar på hur länge jag haft dem så är det x antal timmar som jag bara suttit och stirrat på dem och fachinerats över dem och x antl timmar jag egentligen ägnat åt dem...

De kommer att bli saknade helt enkelt! Men jag får mitt uppi allt vemod tänka att de säkert får det bra hos sin nya familj...även om jag gärna hade haft dem kvar... 

   

Det vackra nymfparakit-paret!



Lillgrabben...



Och tösabiten!!!

Uppdatering!

På order av min lilla trogna läsartrupp har jag nu bestämt mig för att uppdatera och berätta om mitt minst sagt händelserika liv (ja det fanns ett uns av ironi i det)...det var ju bara tre veckor sedan sist nu! =)

I alla fall kan jag inte säga att jag haft enormt mycket att göra, varken med utbildningen, som förövrigt verkar slappare än någonsin för tunden..(peppar peppar) eller på fritiden.
Men förra veckan, eller om det blir tv veckor sedan nu, var i alla fall jag och grabben min på båtresa tillsammans med Emelie och Fredrik. Wheels hade sin årliga "raggarkryssning" och enligt vår ettåriga tradition (eftersom vi var iväg förra året också) åkte vi ut till havs igen. Det blev en halvblöt kväll (nej, båten läckte inte =P) tillsammans med några tusen fulla raggarsvin, vilket innebär snusprillor, prickpga tyll-klänningar, boots och bakåtslickat, lite disco i äkta lantstil och en smaskig Buffé dagen efter. ROLIGT! =)

Annars har det väl inte hänt så mycket på sistone...
Jag har dock tagit mig i kragen och ersatt min fina röda racer-bil till Audi jag haft alldeles för länge, med en liten, svart och blixtsnabb Golf i stället...WOW! (okej, jag kanske förskönade den en aning! =P) Det bästa med den bilen är i alla all att den startar, vilket jag inte är bortskämd med, och tar mig dit jag vill än så länge i alla fall...får se om detta -30 gradiga vädret ändrar på det kanske! Så om ni ser en liten svart racerbil med regnummer RUT så är det troligtvis jag som glider runt! =)

Sedan har jag och Andreas varit och tittat på lägenheter... occ tro det eller ej, vi ska bli sambos! =) Kanske var på tiden det också efter att ha bott halvt som halvt med varandra i 4 å ett halv år! =P Men att vi inte flyttat ihop tidigare tar jag helt på mig...Men nu har jag (återigen) tagit mig i kragen! =)
I alla all är det en trea vi fyttar in i den först April (eller kanske till och med tidgare) och det ska bli så skönt att ha något som är VÅRT! Så det se jag fram emot!!!
(Däremot innebär detta INTE, som ett förtydligande till mina små ivriga knäppgökar till vänninor Johanna och Adina) att det är knoddar och bröllop på gång...Så LUGNA ER!!!

Sedan är det nog slut på nyheter...hah
Jag träffade i alla fall ovan nämnda knäppgökar (efter alltför länge igen) i helgen å vi hade en mysig eftermiddag i vintrerusket. Lite uppdateringar från allas sida och så är man med igen! =P Roligt!
Å sedan träffade jag Karin på kvällen...vilket var ännu längre sedan. Så hon och jag utbytte bilder och filmer från våra båda respektive Asien-resor under hösten/vintern...riktigt roligt att se! Så tyvärr Johanna, så måste jag erkänna att Melodifestivalen gick bort för mig i lödags! =) Men jag vet ju att du tittade så det räcker för oss båda!!! =P

Så...då var nog min uppdatering klar misstänker jag, jag ska försöka at inte vänta lika länge medn nästa! =)

RSS 2.0