Livet på "Hemvägen"!

Jahapp... Då var man nybliven Edsby-bo då! =) Eller ja, nybliven, det var ju faktiskt ca 2 veckor sedanm vi flyttade nu.

Jag stötte på hyresvärden en vecka tidigare än väntat som meddelade att lägenheten var besiktad och klar och att det därmed var bara att hämta nyckeln! Förvånade och lyckliga spenderade vi sedan den helgen åt att med hjälp av släpvagn transportera våra MÅNGA ägodelar till vårt nya tillhåll. Jisses vad med saker man inser att man har vid ett sånt tillfälle! =P Och trots detta har jag stor del av mina saker kvar hemma i rummet hos mamma å pappa. 

Annars har vui hunnit komma till viss ro i vårt nya hem. De flesta saker är på plats och vi har inhandlat en del nya möbler och liknande vilket innebär att det i stort sett bara är bokhyllor till mina kära litterära vänner och ett köksbord med tillhörande stolar som fattas! Härligt!

För att beskriva lägenheten då är det en relativt stor och och charmig trea vi hittat. Jag skulle nog säga att den är lite gammaldags men i modern tappning för att uttrycka det lite vackert! =) Parkett-golv, marmorfönsterbrädor och valvad ingång mellan Tv-rum och kontor/läsrum gör den lite speciell liksom. Åsså den öppna spisen såklart, vilken bidrar med lite extra finess. Sedan är jag väldans tacksam för alla förvaringsutrymmen den erbjuder...Stora, rymliga garderober att stoppa allt onödigt i!!! =) Sammanfattningsvis kan man säga att TRIVS, det det gör jag än så länge i alla fall! =P


Annars lunkar, eller småspringer skulle jag vilja säga, allt på i vanlig takt. Jag har börjat en ny kurs som verkar väldigt intressant och sjävdisciplinen har letat sig tillbaka självmant!!! OTROLIGT!  Våren smyger sig på och med den livsenergin och motivationen...för att inte låta klyschig menar jag =) 
Mamma och pappa åker till fjälls en vecka framöver, så just när jag flyttat hemifrån får jag göra en liten visit tillbaka och sköta huset och djuren (vilket även inberäknar min lillebror...haha) 

Så allt är bra helt enkelt, för att sammanfatta min lilla uppdatering (som blir färre i brist på internet i lägenheten) Men snart kanske jag kommer igång igen...vem vet, med mina vårkänslor i kroppen kan allt hända! =)   

RSS 2.0