Vovve, Villa & Volvo!

Nja, inte riktigt...men en bra bit är man ju på väg måste jag säga!
Jag känner att det är dags för en uppdatering igen...Och den här gången känner jag faktiskt att det finns något att uppdatera om...

Jag och sambon (bara så långt låter det ju vuxet, hah) har i smyg varit ute och tittat lite på hus och så det senaste året...Även om vi inte har nån brådska och därför valde lägenheten istället! Men hans dröm har alltid varit att få bo i ett visst hus där han spenderat mycket tid som liten (och stor för den delen)...Nämligen hans farmors hus.
Och nu i somras, hux flux, frågade hon honom och vi kunde tänka oss att köpa huset av henne! Så på den vägen är det... !
Allt har gått med en stormfart tycker ja...från att nyss ha flyttat till lägenhet till att nu ska till och flytta igen...TILL HUS! Jag känner att jag har plockat många vuxenpoäng nu på sista tiden!!! Hahaha....

I kväll ska vi flytta resten av hennes saker, till den fina lägenheten hon fått, och sen blir det ju liksom så att vi tar över..sakta men säkert! Fast det återstår mycket innan vi flyttar in. Först ska köket renoveras..vilket innefattar att en eller två väggar kommer att falla...vilket inte direkt görs genom formeln "sesam öppna dig" (vilket dock vore skönt) utan nog kommer att ta sin lilla tid. Däremot tror jag att det blir riktigt bra när det blir klart...OM det bli klart!?! =)

Förutom det har vi även bestämt oss för att skaffa lite sällskap åt mig...Nej, inte en hund som rubriken kanske antyder på...Utan två små katter! Brorsan å fjällan har fått tillökning i kattfamiljen vilket gör det lägligt att adoptera två av de små liven! Jag måste ju ändå ha nått sällskap på kvällarna när Andreas jobbar. Fast det kommer att ske i november, då vi förhoppningsvis är klara med renoveringen och kan flytta in! =)

Annars lever jag på sluttampen av min sommarledighet... Jag har i alla fall hunnit med bland annat The Baseballs (vilka förövrigt var helt grymma!!!), Järvzoo med Martin & Mia, Andreas å lilla Hanna (vilket inte heller var helt fel då det måste vart minst 10 år sedan jag var där sist) och sedan även en liten tripp till Johanna & Adina och deras Uppsala såhär på slutet..Roligt!!!
 
Tre dagar återstår nu innan höstterminen drar igång! Och inte nog med att jag kommer att plugga (troligtvis stenhårt) den sista terminen...Så har jag fått bekräftat att jag kommer att få jobba extra parallellt med studerandet... På Socialtjänste i byn, Spännande som attan! Så det ser jag fram emot...

 Hua, det blir nog en tuff (MEN ROLIG) höst misstänker jag! Sysslolös kommer jag nog inte vara många stunder i alla fal! Sedan drar ju Edsbygympans pass och min vattengympa igång som vanligt igen den 6:e september (vattengympan den 9:e i Celsiushallen) ( va, vadå...tycker ni att jag gör reklam?!? Nu förstår jag inte =P) Så där kommer man ju också spendera lite tid i höst... Förhoppningvis kommer jag att hinna med något annat pass än mitt eget också ibland, hade velat gå på Styrke-Step och Styrke-Box..., men det återstår att se om det finns tid över! =) Sedan kanske Dramagruppen för barn i Viksjöfors drar igång igen också, vilket inte är helt bestämt tror jag, och då kankse jag behövs där också! Haha...Jag får nog ta och LUGNA MÄ!

Jaja...då har jag nog fått med det mesta tror jag =P
Får väl se om jag antar Johannas utmaning att driva en lite "Renoveringsdagbok" här under hösten...Om jag orkar  =) 


Lite bilder ska  vi väl i alla fall hinna med..


De härliga Baseballs-killarna!



Picknick, på Järvzoo-parkeringen


Mamma björn



Martin & Andreas


Mia & Hanna



Åsså, en kanske inte alldeles så ansrändig bild från Uppsalabesöket, som avslutning! =P

Tick Tack

Jag sitter och försöker ta mitt förnuft till fånga och gör den lilla kompletteringen jag fick från förra tentan att sysselsätta mig med under sommarlovet! Så jätteroligt man kan ha!!!! =( Nepp, ja försöker å försöker, har suttit här i flera timma å ja tycker inte att  jag kommer framåt... Risken finns att jag "över-analyserar" uppgiften som vanligt när man grubblar för länge...å tror att den är svårare än vad den egentligen kanske är... Men med tanke på hur många som verkar ha missuppfattat den så är det kanske inte så konstigt!!!
Ja får i alla fall tacka alla mina klasskompisar som hjälpt mig att komma igång! Tack så mycket! Kanske att ja ska vila lite nu å sen göra ett ryck till å chansa på att den håller nu!!! =P

Ikväll ska jag i alla fall på The Baseballs på Stenegård i Järvsö! LÄngtar! Jag och Andreas ska åka med svärmor Bia och Bosse, förhoppningsvis, i hennes Bel Air, för lite extra stämning! =) Så det ser jag fram emot, bara vädret tar sig i kragen å rycker upp sig lite framåt kvällen!

Nej, undra om ja ska srunta i det här nu å kanske baka lite...uppgiften blir ju ändå inte gjord på det här viset...Hm...Blir nog så! 


RSS 2.0