3:e dagen - Äventyr

Vi är just hemkomna från ett litet äventyr. Vi bestämde oss i morse för att våga ta oss till köpcentret vi var med Victoria till - ”Star Mall”. Men problemet, som vi fick erfara, när man tar en mopedtaxi är att många chauförer inte varken pratar eller kan läsa engelska...vilket vi dumma västerlänningar tar för givet. Adressen vi gav honom, som stod på kvittot för kläderna, gick därmed inte riktigt fram. Hur som helst ledde det till att vi fick en liten tur till en annan stadsdel... Efter att ha frågat några vänliga poliser blev vi sedan visade rätt riktning. Vi tog oss sedan fram, otroligt! Men sedan återstod problemet att löpcentret inte var öppet när vi väl kom dit. Istället blev det en promenad för at fördriva tiden under den timme vi var tvugna att vänta. Väl i affärn köpte jag mig ett par indiska byxor, eller vad man ska kalla dem, och en vit blus som jag tyckte såg svett-vänlig ut!  

 Jag har fortfarande inte hört något om praktiken, så jag hoppas at jag får någon info i kväll – Jag vill ju inte direkt ta mig till ”jobbet” på egen hand i morgon!

 Hur som helst känner vi oss aningen mer orienterade nu... och vi har upptäckt att det inte är så farligt att ge sig ut en sväng. Mopederna finns överallt och det är bara att hoppa in och åka dit man vill! Och ni ska veta att det är en syn för gudarna! =)

 Snart ska vi gå och äta ytterligare en lunch bestående av ris och grönsaksröra/sås nånting... vilket vi även äter till middag och förväntas äta som frukost. Frukosten har vi dock tagit tag i själva och införskaffat bröd och jordnötssmör... allt för att slippa ett av de redan ganska enformiga målen från skolmatsalen. Trodde att jag skulle tycka maten var helt okej, vilket den förvisso väl är, men när tuggorna växer i munnen får man ingen vidare aptit... Men var inte orolig mamma, jag lovar att äta i alla fall!

 Aptitlösheten kan även bero på att jag är lite förkyld... tog tempen igår kväll och i morse och det visade sig att jag har en aning feber. Men jag tror det beror på det ständiga draget från vår aircondition... tycker dock att jag redan är lite bättre. Apropå aircondition hittade jag en ny funktion på den igår kväll, vilket innebär at vi har kunnat sova i den behagliga temperaturen 20 grader i natt, vilket var rena gudagåvan jämfört med gårdagens natt – då jag tycktes flyta omkring i sängen. Vi provar oss fram med temperaturen med andra ord! Något som också gjort att jag kunnat sova aningen bättre inatt är det faktum att vi täppte igen dörrspringan (där våra små gäster tog sig in) med handdukar innan vi la oss - Jag har inte behövt oroa mig för att få en sängkamrat med andra ord! (Däremot, Henke, har vi ödle-besök här ibland, inte i sängen dock. Små vita nästan genomskinliga är dom.)

Aporna kom på besök idag också förövrigt, de var jättesöta!

Här är en av de berömda rikshorna...


Här är den lite mindre berömda skolmaten...


Och här är en av aporna...fast ungarna var sötare!


Kommentarer
Postat av: Mia

wow vilket äventyr!



kram

2009-09-28 @ 16:03:01
Postat av: mamma, pappa å lille lillebror

roligt att kunna se och läsa vad du har för dej =)

"skype" fungerar inget vidare för oss i gammelhomna vi ska ta mågen till hjälp :)

puss å kram från oss alla. sköt om dej gumman :')

2009-09-28 @ 19:32:25
Postat av: sofie widarsson

Hej min lilla städpiga!Nu har jag hittat hit på egen hand..spännande kvällsläsning du ger....

Din lill kusin är lycklig idag.I morse ÄNTLIGEN var en tand LÖS...Du hör väl vilka höjdpunkter vi har här på löten .Dä du knäck det om du kan Linnea...:-)



Pussar och kramar från lillmoster!!!!

2009-09-28 @ 22:05:05
Postat av: Linnea

Åh va roligt att ni har hittat hit allihopa, kul att höra från er! Ja mamma å pappa, Andreas sa att han kunde komma å hjälpa er med skype någon dag. Åh Hanna, va spännande med en lös tand, tror du att tandfen kommer att komma snart då!?! Hoppas ni har det bra allihopa! Saknar er! Puss å kram

2009-09-29 @ 05:16:28
URL: http://livefranbuschen.blogg.se/
Postat av: Farmor o Farfar

Nu har även vi fått komma och titta på dina bilder. Sköt om dej...vi tänker på dej

2009-09-29 @ 19:19:24
Postat av: Angela

hej Linnea,



vad kul att du är i Indien. Hoppas du har manga spannande dagar.



kram fran Angela fran tyskland:-)

2009-10-04 @ 13:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0