24:e dagen - Bara vara lat...

Idag firas den sista Diwali-dagen, vilket innebär att vi , självklart, har varit lediga! =) Dagen har spenderats mestadels på rummet, med en skön sovmorgon, lite härlig musik och datorerna att roa oss med. En ganska avslappnad och lat dag med andra ord. Sådana behövs också. Största anledningen är väl kanske att jag inte känt så starkt för att exponera min, för tillfället ganska röda och ömma, hud för mer solljus under de närmsta dagarna.. Så en kvällspromenad, efter solens nedgång, får ta kål på rastlösheten som kittlar i kroppen efter en stillasittande dag...=)

Vi har dock just kommit hem från affären, så hela dagen har vi inte suttit inne. Vi var tvugna att inhandla lite varor inför veckans frukostar och lunch-lådor. Så en liten shoppingtur med mopedriksha blev det! Lite youghurt, flingor, mackor och ost med mera till frukost, inhandlades...Med andra ord ganska vanlig frukostmat! Och så lite mackor, nötter, frukt och kex till lunchlådorna. Låter väl som en balanserad kost trycker ja!

 

 I morgon ska jag, som sagt, vara på ett av ”Salaam Balaak Trusts” andra center, i Dongri. Och Kajsa ska få åka med Soumya til det center som är sagt att hon ska ha som praktikplats, ”Family Welfare Agency”, på studie- eller ett första informationsbesök. Så det går framåt gott folk. Sakta men säkert...kanske att hon får börja sin praktik innan den första månaden i Indien har gått. För det börjar faktiskt närma sig nu... I helgen har vi varit här i fyra veckor, en tredjedel av tiden. Så tiden har ju gått ganska fort trots allt – snart är jag hemma igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0