12:e dagen - En dag försent!!!

Idag har jag varit på praktiken igen. Tågresan dit gick som den skull, förutom att någon trampade sönder Michelles tånagel...men det är ju smöllar man får ta... å någon röck av henne en bit hår när det fastnade i en väska på hemfärden.. men men =)

På centret har jag fått vara med å sett när de undervisar i hindi idag. Med de lite äldre barnen i en klass som de kallar ”life skills education”, vilket innebär att de lär sig allt möjligt om livet och sig själva och sånt. Intressant! Sedan har jag fått undervida de lite mindre barnen, några stycken, i matte... pinsamt hur mycket man själv glömt! Jag skrev upp tal åt dem så de kunde räkna ut dem åsså rättade jag dem... som tur var höll de på med plus och gånger vilket jag är hyfsad på..men det var ändå pinsamt att jag fick tänka så länge på vissa tal för att se om de skrivit rätt! Mina lärare skulle skrattat åt mig om de sett mig idag! =) Men som tur är så kommer det ju tillbaka när jag upprepar det i alla fall, tur det! Å så vet jah ju att om det är något så kan jag ju alltiid ringa farfar, som ju är expert på multiplikationstabellen! =)

Jag har tänkt på lite saker, eller djur, som ni där hemma kanske skulle reagerat på om ni var här:

En av de grejerna är att det springer råttor, ja Sofie, jag menar stora sådana, i taket på centret...De gör ingenting mot oss men de kilar omkring där ovanför våra huvuuden.

Det andra, som inte stör mig ett dugg faktiskt, är att det även kilar omkring en och annan ödla i taket där, en idag som du Henke skulle tyckt va jättesöt..grön och ganska stor va den!

Åsså en tredje sak, som jag såg under promenaden hem från stationen...en gigantisk, ja Nina, fladdermus. Det måste ha vart en såm där flyghund för den var verkligen enorm! 

Måste bara tillägga att jag såg mitt livs största groda, ljusgrön som på film, liggandes, tyvärr död, på vägen till stationen i morse. Faktiskt riktigt häftig! Jag trodde inte att jag skulle se så många annorlunda djur här, inte på bara en dag i alla fall....

Ja åsså aporna såklart, dem såg jag i morse..smaskade på sopor! Fick höra i morse att de faktiskt tagit sig in i Michelles lägenhet och snott lite grejer och kissat på golvet...så trevliga är de med andra ord! =)

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra...Kajsa har åkt på en liten tripp någonstans till i morgon kväll eftresom hon fortfarande inte hört något om sin praktik. Så jag är solo ikväll. Ska nog bara ta det lungt nu efter middagen som jag snart ska gå å äta! 

Hörde att ni fått er första snö igår kväll...svårt att föreställa sig när man är här. Men ja längtar hem till den jag också! =)

 

(Internet fungerar inte ikväll...till på köpet, så jag har inget attv göra och ni får läsa detta inlägg en dag för sent...=) jippie!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0