57:e dagen - ”Vailankanni" och "Colva"

I alla fall lyckades jag skrapa ihop ett par sovtimmar under nattens bussfärd. Detta bland annat för att färden inte tog 10 timmar som de lovat oss utan istället 14 timmar! Så ca kl 11 anlände vi till Madgaons busshållsplats – lagom kissnödiga, hungriga och trötta! Men efter att hittat en trevlig taxichaufför som först skjutsat oss till närmsta toalett (om man kan kalla den för toalett!?!) tog han oss sedan till ett hotell som hette ”Vailankanni cottages” och där checkade vi in. Detta hotell låg ca 10 min promenad ifrån stranden ”Colva Beach” i södra Goa där vi nu befann oss.

 

Så eftermiddagen spenderades denna dag under ett parasoll på en solstol på en vit sandstrand och i den underbart behagliga havet. Vi åt lunch på ”Papillon”, en restaurang på stranden där vi låg, ”Tandoori Chicken”, vilket smakade väldigt bra efter denna dag!

 

På kvällen strosade vi  efter byns gator och tittat de i marknadsstånd med allt från kläder och väskor till snäckor, elefanter och allt annat man kan tänka sig tillhöra en turistort! Trevlig avslutning på en sammanfattningsvis bra dag! =)



Den underbara stranden...Livet under parasollet! =)




Jag & Kajsa på restaurangen



Och här är entrén till vårt rum på hotellet "Vailankanni"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0