38:e dagen - Med en Mc Chicken i magen

Idag har vi som sagt varit lediga. Har tagit det mest lugnt... Eftersom de flesta marknader med mera är stängda har vi inte gjort några försök att ta oss ut och göra något. Det är ganska skönt att ha dagar då man inte känner något tvång att göra något också, och vi ska ju jobba resten av veckan så det gäller att ladda batterierna! Så vi har mest varit på rummet idag... Vi har dock börjat planera lite inför en resa som vi funderar på att göra...Men det kan jag berätta mer om senare! =)

Vi har dock gett oss iväg till "K-Star" för att göra den veckovisa handlingen av frukost och lunch inför veckan. När vi väl var på väg till köpcentret och kom på att matsalen är stängd på grund av högtiden kom vi på att vi lika gärna hade kunnat passa på att äta på ett av matställena där samtidigt. Vi har inte ätit där någon gång så vi visste inte riktigt vad som fanns, men vi tog oss en titt... Till vår glädje fanns det bland annat två pizzerior, en kinarestaurang, McDonald’s, Subway och några indiska ställen... Så det blev en kycklingburgare (för en vanlig gick det inte beställa – kossorna är ju liksom heliga här!) med pommes och Coca-cola. Detta "meal" till det förträffliga priset av 96 Rupees, vilket motsvarar ca 16 kr. Måste säga att det är ganska trevligt att bo i Indien ibland! =)


Kommentarer
Postat av: Evelina

Men hej! Vad roligt att du skriver :) Kul att se hur du har det och vad du får uppleva Linnea! Hur länge planerar du att vara borta? Sköt om dig! Kraam

2009-11-02 @ 22:44:18
URL: http://evelinaladanges.blogg.se/
Postat av: Linnea

Hej hej Evelina!

Ja gör ju min praktik här å den är på 12 veckor, så jag kommer att vara borta till jul ungefär, kommer hem den 20:e december... =) Tider går ganska fort nu, har "redan" varit här i fem veckor, är inne på sjätte, så snart e ja hemma igen! =) Roligt att du tittade förbi!

Hoppas allt e bra med dig ocså, det såg i alla fall ut som att du har det bra! =)

Kramar

2009-11-03 @ 03:47:17
URL: http://livefranbuschen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0